izpis_h1_title_alt

Vpliv tehnoloških ukrepov na količino in kakovost plodov hrušk (Pyrus communis L.) sorte 'Viljamovka' : diplomsko delo
Bostele, Jure (Avtor), Hudina, Metka (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Celar, Franci Aco (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_bostele_jure.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, hruška, Pyrus communis, Viljamovka, glivične bolezni, škrlup, Venturia pirina, pridelek, kakovost, škropljenje, fungicidi, dithane, nu-film
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[J. Bostele]
Št. strani:XI, 32 f., [10] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:634.13:632.952:632.934:631.559(043.2)
COBISS.SI-ID:6204793 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:536
Število prenosov:155
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fruit-culture, pear, Pyrus communis, scab, Venturia pirina, yield, quality, spraying, fungicides

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj