2x | 2.78% | mikrobiološke metode, Bifidobacterium, zakonodaja, kromatografija, stranski produkt, odpadna sirotka, nizin, probiotične bakterije, Lactobacillus, biotehnologija, eritromicin, tetraciklin, mikrobiota, uporaba sirotke, identifikacija bakterij, masna spektrometrija z MALDI-TOF, PCR |
1x | | predelava sirotke, butirat, membranske tehnike, beljakovine, deklaracije izdelkov, označevanje izdelkov, protimikrobno delovanje, Lactococcus lactis, varnost potrošnika, prenos odpornosti, geni za odpornost, mlečna kislina, minerali, kemijska sestava, funkcionalna živila, Feacalibacterim prausnitzii, humano mleko, odpornostni geni, virusne respiratorne okužbe, HIV, virusi, virusni gastroenteritis, HPV, črevesna sluznica, črevesna mikrobiota, kokseki virus, virus herpes simpleks, imunski odziv, sinbiotik, Akkermansia muciniphila, kanamicin, CRISPR-Cas, akrolein, Eubacterium hallii, QPS, diabetes, debelost, črevesne bolezni, sirotka, MAM, bioproces, metagenom, genom, starterske kulture, protimikrobna zdravila, gen za odpornost, varnost živil, izraba odpadnega produkta, propionibakterije, vitamin B12, COVID-19, alternativno zdravljenje, živila, smernice, lantibiotik, zdravljenje raka, regulatorni organi, mednarodna združenja, SARS-CoV-2, laktoferin, mikroorganizmi, LC-MS/MS, industrijska izdelava vitamina B12, protimikrobna aktivnost, RP-HPLC, laktokoki, izolacija nizina, kationsko izmenjevalna kromatografija, probiotik, mleko, pretočna citometrija, Streptococcus thermophilus, kvasni ekstrakt, laktobacili, glikomakropeptid, proteini, siroka, osteopontin, izolacija proteinov, Streptococcus, označevanje živil, žive bakterije, stranski proizvodi |