1x | | Malvazija, klasična pridelava, tržne poti, tehnološka zrelost, sladkor, trendi razvoja, skupna vinska klet, trženjski splet, cena, zorenje grozdja, maceracija drozge, potrošniki, Slovenija, slovenski potrošniki, nakupovalne navade, vinska trta, kultura uživanja vina, sorta 'Kraljevina', trženje vin, organiziranje vinogradnikov, trženjsko komuniciranje, pridelava vina v dolijih, predelava grozdja, zorenje na drožeh, kemijska sestava mošta, kultivar Chardonnay, kultivar Rebula, kultivar Zeleni sauvignon, mešanje vin, zrelost grozdja, višji alkoholi, estri, hlapne komponente, kinetika rasti kvasovk, sorta Rebula, spontana alkoholna fermentacija, parametri vina, resveratrol, zgodovina vinske trte, razvoj vinogradništva na Slovenskem, amfore, doliji, pufrna kapaciteta, vino v dolijih, razvoj vinarstva na Slovenskem, izdelava dolijev, težke kovine, vinorodna dežela Posavje, pepel, hlapne kisline, blagovna znamka, organske kisline, skupne kisline, leseni sodi, laški rizling, Saccharomyces bayanus, histamin, jabolčno mlečnokislinska fermentacija, ICP-OES, biogeni amini, rdeče vino, cviček PTP, rukatac, encimi, maraština, hrvaški kultivar, senzorično ocenjevanje, ICP-MS, mikrolokacija, flavonoidi, neflavonoidi, antociani, Modra frankinja, rdeča vina, Renski rizling, vinske kvasovke, elementarna sestava, kovine, renski rizling, Saccharomyces cerevisiae, izolat avtohtonih kvasovk, sestava vina, fizikalno kemijske lastnosti, barva vina, sestavine vina, kisik, mikrooksidacija, nerjaveče jeklene posode, steklene posode, vinogradništvo, zgodovinski pregled, prekmurska vina, trženje vina, sorte vinske trte, vinorodni okoliš Prekmurje, Prekmurje, vinske posode, zorenje vina, fine droži, jabolčno-mlečnokislinska fermentacija, selekcionirane kulture, merlot, vina, sorta rebula, enološka sredstva, kemijska analiza, senzorična analiza vina, kombinirana čistilna sredstva, bentonit, čiščenje vina, Laški rizling |