Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Tatjana Košmerl

Vseh ključnih besed je 184, ki se skupaj pojavijo 403 krat.
55 ključnih besed (29.89 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 274 krat (67.99 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
32x11.68%vino
17x6.2%senzorične lastnosti
15x5.47%mošt
13x4.74%alkoholna fermentacija
11x4.01%kemijska sestava
9x3.28%vinske kvasovke
8x2.92%starterske kulture
7x2.55%laški rizling, fizikalno-kemijske lastnosti, mlado vino, fenolne spojine
6x2.19%enološka sredstva, bela vina, sauvignon
5x1.82%fizikalnokemijske lastnosti, belo vino, jabolčno-mlečnokislinska fermentacija, tanini, rdeče vino
4x1.46%vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, Saccharomyces cerevisiae, kemijska sestava vina, malvazija, stabilizacija vina
3x1.09%kvasovke, kristalizacija tartratov, merlot, aromatične spojine, rebula, chardonnay, KHT, antociani, antioksidanti, barva vina, antiokisidativni potencial, mlečnokislinske bakterije, zorenje vina na drožeh, kakovost vina
2x0.73%refošk, rdeča vina, indukcijski čas, fenoli, senzorična kakovost, senzorična analiza, višji alkoholi, hranila za kvasovke, potrošniki, antocianini, flavonoidi, vinske droži, cabernet sauvignon, klima, vinifikacija, kemijska sestava mošta
1xstres, škropljenje grozdja, zorenje vina, razmere skladiščenja, kisik, metliška črnina, enološki tanini, portugalka, modra frankinja, zaščitna sredstva, rdeča zvrst, mikrooksigenacija, trpkost, barve, kromatografske metode, teran, aromatične hlapne spojine, sur lie, kristalizacija, čiščenje, koloidni delci, stabilizacija, barva, tehnologija "pelliculaire", cabernet franc, antioksidacijski potencial, modri pinot, antioksidativna stabilnost, hranilne snovi, stabilnost barve, kinetika ekstrakcije fenolnih spojin, encimi, fermentacija, grozdni sok, maceracija, kratkotrajna maceracija, kultivar Rebula, sladkorji, glicerol, hlapne spojine, organske kisline, starterska kultura, modelne alkoholne raztopine, električna prevodnost, aminokisline, oddajanje CO2, 2-aminoacetofenon, 2-AAP, staranje in zorenje, NST, neznačilna starikava nota, oksidativna stabilnost vina, staranje vina, hranilne snovi za kvasovke, bentonit, šipon, Saccharomyces, ne-Saccharomyces, geografska označba, alergeni v vinu, deklaracije na živilih, hranilna vrednost, energijska vrednost, grozdje, Refošk, fenolna zrelost, žveplov dioksid, protimikrobne snovi, tehnološka zrelost, vremenske razmere, Cabernet Sauvignon, vinorodni okoliš Slovenska Istra, označevanje živil, živila, analizne metode, Folin-Ciocalteu metoda, vinarstvo, kreatinin, biomarkerji, antioksidativni potencial, prehrana, urin, vsebnost alkohola, klimatske spremembe, metoda Flash profiling, CATA-metoda, ocenjevanje, hedonsko ocenjevanje, 20-točkovna Buxbaumova metoda, globalno segrevanje, senzorične analize, molekularna oblika, rdečkasta vina, kinetika fermentacije, postopki vinifikacije, maceracija drozge, 'Sauvignon', dozorevanje grozdja, beljakovinska motnost, čiščenje vina, želatina, dodatek jagod, zamrzovanje grozdja, selekcionirane kvasovke, mikrobiološka analiza, renski rizling, kakovostni parametri, doktorati, zamrzovanje drozge, zelen, beljakovine, hidroksicimetne kisline, sadna vina, jabolčno vino, jabolčni koncentrat, bakrovi ioni, starter kulture, vina PTP, fizikalno-kemijski parametri, hrana za kvasovke, kemijska analiza, ocenjevalci vin, fermentacijska kinetika, glutation, postopek charmat, klasični postopek, kakovost jabolčnega vina, peneče vino, sur lies