1x | | patogeni mikroorganizmi, povzročitelji kvara, bioaktivni izvlečki, antioksidativnost, MBK, MIK, kinetika rasti, antioksidativna embalaža, embalaža, mikrobiološka stabilnost, med, vinorodni okoliš, oljčni nasadi, drevesno lubje, konzerviranje živil, aktivno pakiranje, Aspergillus flavus, PLA folije, Padina pavonica, predalpski gozd, Hanseniaspora, botanično poreklo, konzervansi, fenolne spojine, minimalna inhibitorna koncentracija, bakterijska razistenca, Saccharomyces, kvasovke, protimikrobna embalaža, sivka, mikotoksigene nitaste glive, varnost živil, Aspergillus spp., mikotoksini, eterična olja, [beta]-ciklodekstrin, Salmonella Typhimurium, Staphylococcus aureus, kokultivacija, Pseudomonas, homogenat piščančjega mesa, izrabljen medij, Listeria monocytogenes, patogene bakterije, kraški šetraj, Satureja montana, proteazna aktivnost, fenolni izvlečki, medcelična komunikacija, biofilm, gotove jedi, živilska mikrobiologija, brin, telesna aktivnost, prehranjevalne navade, prehrana, otroci, mladostniki, indeks telesne mase, namaz iz jajčevca |