Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Polona Jamnik

Vseh ključnih besed je 143, ki se skupaj pojavijo 194 krat.
21 ključnih besed (14.69 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 72 krat (37.11 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
10x13.89%Saccharomyces cerevisiae
9x12.5%proteomika
7x9.72%kvasovke
4x5.56%antioksidativna učinkovitost, dvodimenzionalna gelska elektroforeza
3x4.17%eritromicin, Saccharopolyspora erythraea, propolis, fenolne spojine, proteinski profil, znotrajcelična oksidacija
2x2.78%sekundarni metaboliti, aktinomicete, antioksidanti, antioksidativni peptidi, makrolidni antibiotiki, rastlinski izvlečki, oksidativni stres, SACE_5599, fenetilni ester kavne kisline, bioaktivni peptidi
1xMAP, Mycobacterium avium podvrste paratuberculosis, mikobaktini, izražanje genov, izolacija RNA, sinteza mikobaktinov, 2D elektroforeza, homeostaza železa, Fucus vesiculosus, actinomycetes, secondary metabolites, macrolide antibiotics, molekularna genetika, regulacija biosinteze, eksogeni antioksidanti, endogeni antioksidativni obrambni sistemi, erythromycin, erythromycin biosynthesis, alge, proteomi, bioaktivne snovi, molekularne tehnike, proteomics, regulation of biosynthesis, molecular genetics, prebavni trakt, odziv na sušni stres, sušni stres, proteinski profil listov, Gesneriaceae, stres, listi, fiziologija rastlin, rastlinske celice, afriška vijolica, Saintpaulia ionantha H. Wendl., relativna vsebnost vode, masna spektrometrija, vsebnost vode, oživitvene sposobnosti rastline, ramonda, Ramonda serbica Panč., SDS poliakrilamidna gelska elektroforeza, izoelektrično fokusiranje, Ramonda nathaliae Panč. et. Petrov., in vitro metode, in vivo metode, na izsušitev tolerantne rastline, ekologija kvasovk, odziv mbt genov, fenolni profil, celična metabolna aktivnost, lipidna peroksidacija, in vivo, proteom, ferulna kislina, p-kumarna kislina, izvlečki propolisa, kavna kislina, verižna reakcija s polimerazo v realnem času, proteinski profili mleka, stresni proteini, glikolitični encimi, diferencialno izraženi proteini, zaporedne šarže fermentacije, pivske kvasovke, Saccharomyces pastorianus, aktinobakterije, biosinteza, metilni ester kavne kisline, etilni ester kavne kisline, estri kavne kisline, metabolni inženiring, proteomske metode, bioinformatske metode, mitohondrijski proteom, piščanec, Hanseniaspora uvarum, Zygosaccharomyces bailii, kvasovke kvarljivke, mlečnokislinska fermentacija, žitni proteini, kislo testo, Pichia membranifaciens, protimikrobno delovanje, proteinski hidrolizati, polenovka, proteini, Rosmarinus officinalis L., rožmarin, izopropilni ester kavne kisline, metabolna aktivnost, določanje potvorb, 2-D elektroforeza, ovčje mleko, kozje mleko, potvorbe mleka, kravje mleko, medicinske gobe, Cordyceps militaris, bioaktivne spojine, modelni organizem, zdravilni učinki, sproščanje CO2, celična energijska metabolna aktivnost, antioksidativna aktivnost, mleko, specifična aktivnost SOD, diferencialna detergentna frankcionacija, sirtuinska aktivnost, subcelularna proteomika, celični privzem, celična metabolna energija, celična živost, biotehnologija, rezistenca, encimi, superoksid dismutaza, askorbinska kislina, kvercetin, glutamin sintetaza, fiziologija kvasovk