Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Doktorska dela (1)

  1. Nataša Šink: Vpliv integrirane in ekološke pridelave na morfološke lastnosti in vsebnost izbranih primarnih in sekundarnih metabolitov v korenju (Daucus carota L.)

Magistrska dela (16)

  1. TINA PERKO: Vpliv organskega in mineralnega gnojila na vsebnost primarnih in sekundarnih metabolitov v plodovih paprike (Capsicum annuum L.)
  2. Žan Rijavec: Vpliv dodatkov onesnaženim tlom na vsebnost Cd v izbranih vrtninah
  3. Ema Žižek: Analiza spreminjanja morfoloških in biokemijskih parametrov plodov za napoved polne tehnološke zrelosti paradižnika (Solanum lycopersicum)
  4. Petra Štolfa: Fiziološki in biokemični odziv rastlin in plodov cepljenih sadik paprike (Capsicum annuum L. var. grossum) na slanostni stres
  5. Marjana Košec: Količina pridelka in vsebnost metabolitov v različno obarvanih plodovih petih sort drobnoplodnega paradižnika (Lycopersicum esculentum L.), gojenega v rastlinjaku
  6. Martina Hosta: Uvajanje smrdljivega regrata (Aposeris foetida (L.) Less.) v kmetijsko pridelavo
  7. Nataša Medle Rumpret: Vpliv dognojevanja z dušikom in žveplom na količino in kakovost pridelka česna (Allium sativum L.) sorte 'Gardos'
  8. Lara Gregorčič: Vpliv foliarno dodanih različnih oblik selena in joda na rastline ter pridelek graha (Pisum sativum L.)
  9. Lea Jakovljević: Vpliv gnojenja z žveplom na pridelek in vsebnost pigmentov in nekaterih sekundarnih metabolitov v čebulicah šalotke (Allium cepa var. aggregatum G. Don.)
  10. Vid Žitko: Vpliv biooglja kot zastirke in dodatka tlem na lastnosti tal ter pridelek paprike (Capsicum annum L.) in česna (Allium sativum L.)
  11. Ina Jeršan: Količina pridelka in vsebnost nekaterih metabolitov v plodovih treh sort cepljene paprike (Capsicum annuum L.), gojene v rastlinjaku
  12. Gašper Leskovar: Uporaba različno prečiščene odpadne vode za namakanje Hokkaido buč (Cucurbita maxima L.)
  13. Klemen Trdan: Biokemijske in morfološke lastnosti rastlin vrtne solate (Lactuca sativa L.), pridelanih na hidroponskem sistemu in v tleh
  14. Vesna Kocjan: Vpliv antagonistične glive Trichoderma sp. na pridelek vrtne solate (Lactuca sativa L.)
  15. Špela Polanc: Vpliv modernih onesnaževal v prečiščeni odpadni vodi na pridelek paradižnika in nekatere parametre kakovosti plodov
  16. Eva Smolnikar: Kakovost pridelka rukvice (Eruca sativa Mill.) in mizune (Brassica rapa Grupa Mizuna) pridelanih na hidroponskem sistemu in v tleh

Diplomska dela (36)

  1. Špela Kušar: Pridelek in kakovost jajčevca (Solanum melongena L.) v odvisnosti od neposrednega prekrivanja
  2. Jure Zamuda: Ugotavljanje toksičnosti različnih vrst novodobnih onesnažil na osnovi morfoloških sprememb koreninskega sistema sadik paradižnika (Solanum lycopersicum)
  3. Natalija Gantar: Terminsko sajenje vrtne solate (Lactuca sativa) na hidroponskem sistemu in v tleh
  4. Viktoria Skornšek: Oblike, pomen in sociološki vidik mestnega vrtnarjenja
  5. Jaka Hribar: Gojenje listne zelenjave na NFT hidroponskem sistemu z ogrevano hranilno raztopino
  6. Oskar Šibli: Koncentracija Cd, Pb in Zn v različnih vrtninah glede na stopnjo onesnaženih tal
  7. Klaudija Svetek: Količina in kakovost pridelka cepljenih rastlin paprike (Capsicum annum L. var. grossum), gojenih v rastlinjaku
  8. Petra Osolnik: Gojenje štirih sort cepljene paprike tipa babura (Capsicum annuum L. var. grossum) na prostem
  9. Denis Kogovšek: Pridelek in vsebnost tokoferola v lupini različnih sort solatnih kumar (Cucumis sativus L.), gojenih v poletnem in jesenskem obdobju
  10. Manca Vrhovnik: Vsebnost in pomen bioaktivnih snovi v brokoliju (Brassica oleracea var. italica L.) glede na okoljske dejavnike in tehnologije pridelovanja
  11. Veronika Skok: Kakovost in količina pridelka šalotke (Allium ascalonicum L.) glede na vrsto sadilnega materiala in gnojenje
  12. Ana Škerjanec: Vsebnost in sestava glukozinolatov v vrtninah iz družine križnic (Brassicaceae) glede na okoljske dejavnike in tehnologijo pridelovanja
  13. Katarina Pavovec: Napoved časa dosežene končne mase rozetastega tipa solate (Lactuca sativa L. var. crispa) glede na sorto in obdobje pridelovanja
  14. Uršula Dolenc: Načini gojenja sadik gomoljne zelene (Apium graveolens var. rapaceum Mill.) iz navadnega in nakaljenega semena
  15. Shakjir Jusufoski: Vpliv koncentracije dušika v hranilni raztopini na pridelek in kakovost listnate zelenjave, gojene na hidroponskih tekočinskih sistemih
  16. Ajla Okanović: Terminska pridelava sort iz skupin Brassica rapa Mizuna in Brassica juncea Leaf Mustard na plavajočem hidroponskem sistemu
  17. Strahinja Denčić: Vpliv tehnoloških ukrepov pridelave na prehransko kakovost motovilca (Valerianella locusta L.) Betcke), rukvice (Eruca sativa Mill.) in špinače (Spinacia oleracea L.)
  18. Maks Prašović: Biotski in abiotski dejavniki, ki spreminjajo kakovost pridelka ekološko pridelanih vrtnin
  19. Anja Vinšek: Rast in razvoj šalotke (Allium ascalonicum L.) ter vsebnost učinkovin glede na okoljske razmere in tehnologijo pridelovanja
  20. Živa Jurič: Pridelava zelenjave v samooskrbnem hidroponskem sistemu
  21. Zala Indira Ficko Hašaj: Gojenje kalic bele in modre kolerabice (Brassica oleracea L. var. gongylodes f. alba in Brassica oleracea L. var. gongylodes f. rubra) v zimskem času z različnim dosvetljevanjem
  22. Eva Smolnikar: Pomen prekrivanja tal v pridelavi zelenega šparglja (Asparagus officinalis L.) za rast, razvoj in pridelek
  23. Marjan Kuder: Gojenje cepljenih paprik (Capsicum annuum L.) udomačenih in hibridnih sort
  24. Eva Pesjak: Gojenje listnatih azijskih vrtnin na hidroponskem sistemu
  25. Zala Švab: Pridelek in kakovost čebulic česna (Allium sativum L.) glede na termin sajena
  26. Eva Papler: Pridelava rdečih in belih sort čebule (Allium cepa L.) iz sadik
  27. Lukas Belušić: Vpliv tehnoloških ukrepov in svetlobnih razmer na kakovost plodov paradižnika (Solanum lycopersicum Mill.)
  28. Borut Pustatičnik: Vpliv tehnologije pridelave na porabo vode in vsebnost nitrata v vrtni solati (Lactuca sativa L.)
  29. Tisa Vrhovec: Primerjava hidroponskega in talnega gojenja bazilike (Ocimum basilicum L.)
  30. Sanja Simončič: Kakovost in skladiščna obstojnost česna (Allium sativum L.) glede na sorto in gnojenje
  31. Mija Štrukelj: Možnosti ekološke pridelave zelenjave v občini Komen
  32. Marcel Jelenčič: Kakovost pridelka štirih sort čilijev (Capsicum spp.), pridelanih na hidroponskem sistemu in v tleh
  33. Blaž Sintič: Vpliv foliarnega gnojenja z organskim gnojilom na kakovost pridelka in skladiščne sposobnosti čebulic šalotke (Allium cepa var. Aggregatum)
  34. Neža Rakovec: Vpliv terminov setve na rast in pridelek različnih sort nizkega fižola za zrnje (Phaseolus vulgaris var. nanus)
  35. Regina Selan: Vpliv cepljenja in dodajanja biostimulanta na kakovost pridelka paradižnika ob pomanjkljivi oskrbi s hranili
  36. Matic Zaletelj: Vpliv foliarnega dodajanja biostimulanta na pridelek vrtne solate (Lactuca sativa), pridelane na golih in zastrtih tleh