Podrobno

Oblikovanje kontrolinga v izbranem podjetju : magistrsko delo
ID Klampfer, Eva (Avtor), ID Hočevar, Marko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/klampfer_vrhunec2568-B.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:podjetje, poslovanje podjetja, uspešnost poslovanja, controlling, kontrola, računovodstvo, revizija, informacijska tehnologija
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[E. Klampfer Vrhunec]
Leto izida:2017
Št. strani:II, 53 str.
PID:20.500.12556/RUL-99660 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:657
COBISS.SI-ID:23943142 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:13.02.2018
Število ogledov:3648
Število prenosov:250
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KLAMPFER, Eva, 2017, Oblikovanje kontrolinga v izbranem podjetju : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : E. Klampfer Vrhunec. [Dostopano 2 april 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/klampfer_vrhunec2568-B.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:enterprises, company performance, business efficiency, controlling, control, accounting, auditing, information technology

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Uporaba NiTi zlitin v tekstilijah
  2. Understanding the thermodynamic properties of the elastocaloric effect through experimentation and modelling
  3. Elastocaloric effect vs fatigue life
  4. Environmental valuation of external thermal insulation composite systems
  5. A shell finite element model for superelasticity of shape memory alloys
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Comparison of NiTi orthodontic archwires and a determination of the charasteristic properties
  2. Microstructure of rapidly solidified Cu-Al-Ni shape memory alloy ribbons
  3. Microstructure and properties of shape memory alloys
  4. STRUCTURAL CHANGES OF BIOPOLYMER MATERIALS DURING HEAT PROCESSING AND PRESS

Nazaj