Podrobno

Oblikovanje kontrolinga v izbranem podjetju : magistrsko delo
ID Klampfer, Eva (Avtor), ID Hočevar, Marko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/klampfer_vrhunec2568-B.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:podjetje, poslovanje podjetja, uspešnost poslovanja, controlling, kontrola, računovodstvo, revizija, informacijska tehnologija
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[E. Klampfer Vrhunec]
Leto izida:2017
Št. strani:II, 53 str.
PID:20.500.12556/RUL-99660 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:657
COBISS.SI-ID:23943142 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:13.02.2018
Število ogledov:4233
Število prenosov:269
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KLAMPFER, Eva, 2017, Oblikovanje kontrolinga v izbranem podjetju : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : E. Klampfer Vrhunec. [Dostopano 4 julij 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/klampfer_vrhunec2568-B.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:enterprises, company performance, business efficiency, controlling, control, accounting, auditing, information technology

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. A novel cryogenic machining concept based on a lubricated liquid carbon dioxide
  2. Adaptacija glavnega vretena na sodobnem antropomorfnem robotu za odrezavanje s skoznim dovodom hladilno mazalnega sredstva
  3. Odrezovalne razmere pri procesu kriogenega frezanja z uporabo tekočega CO [spodaj] 2
  4. Neposredno zajemanje ogljikovega dioksida iz ozračja
  5. Analiza pretoka enokanalne mešanice kapljevitega CO2 in MQL pri trajnostnem odrezavanju
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Širjenje razpoke v rezalni ploščici iz karbidne trdine
  2. Proizvodnja tekočega ogljikovega dioksida
  3. Razvoj pilotne naprave za optimizacijo kakovosti vode z uvajanjem ogljikovega dioksida
  4. DEVELOPING ANTHOCYANIN-BASED PRODUCTS

Nazaj