Podrobno

Vpliv širitev Evropske unije na izgradnjo evropske idntitete : diplomsko delo
ID Ponikvar, Klemen (Avtor), ID Toplak, Cirila (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska/pdfs/Ponikvar-Klemen.PDF Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Ponikvar]
Leto izida:2007
Št. strani:54 f.
PID:20.500.12556/RUL-9954 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:341.236(4) EU(043)
COBISS.SI-ID:27095901 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2306
Število prenosov:136
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
PONIKVAR, Klemen, 2007, Vpliv širitev Evropske unije na izgradnjo evropske idntitete : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : K. Ponikvar. [Dostopano 31 marec 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska/pdfs/Ponikvar-Klemen.PDF
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Effects of ribbons composition and milling on the release of carvedilol from hypromellose-based matrix tablets
  2. Vpliv ionske moči in pufrske kapacitete na sproščanje natrijevega diklofenakata iz ogrodnih tablet s hidroksipropil metil celulozo
  3. Impact of polyvinylpyrrolidone and process parameters during wet granulation in high shea granulator to dissolution rate of model active ingredient from hypromellose matrix tablets
  4. Simulation of ingested water influence on paracetamol release from matrix tablets with different drug release kinetics
  5. ǂThe ǂstudy of selected through functionalities related properties in hypromellose on release of the active substance from the prolonged-release matrix tablets
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Determination of process parameters for tablet film coating using perforated drum coater
  2. INFLUENCE OF PROCESS PARAMETERS ON THE FINAL ALGINATE AEROGELS PROPERTIES
  3. Optimization of process parameters and composition of fermentation medium for kefiran production from natural kefir grains
  4. Impact of process parameters on the slip ring quality
  5. IMPACT OF PROCESS PARAMETERS ON THE EXTRACTION OF MACROLIDE LACTAMS FROM THE FERMENTATION BROTH WITH TOLUENE

Nazaj