Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Promocija nekonvencionalnih metod zdravljenja : diplomsko delo
ID
Ogorevc, Nataša
(
Avtor
),
ID
Kamin, Tanja
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska/pdfs/Ogorevc-Natasa.PDF
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FDV - Fakulteta za družbene vede
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[N. Ogorevc]
Leto izida:
2008
Št. strani:
67 f.
PID:
20.500.12556/RUL-9935
UDK:
614(043)
COBISS.SI-ID:
27088221
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
3194
Število prenosov:
198
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
OGOREVC, Nataša, 2008,
Promocija nekonvencionalnih metod zdravljenja : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : N. Ogorevc. [Dostopano 24 junij 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska/pdfs/Ogorevc-Natasa.PDF
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Fermentation characteristics of Saccharomyces and non-Saccharomyces wine yeasts
Fermentation characteristics of autochthonous yeast isolate for alcoholic fermentation of Rhine Riesling
Mixed cultures of non-Saccharomyces yeast species Metschnikowia fructicola and Saccharomyces cerevisiae used for wine production
Fermentation characteristics of non-Saccharomyces wine yeasts
Fermentation characteristics of wine yeasts and lactic acid bacteria
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
Use of various yeasts in the production of apple wine
ǂThe ǂinfluence of mixed fermentations of yeasts Saccharomyces cerevisiae and Dekkera bruxellensis on the biosynthesis of aromatic compounds
Exploring biodiversity potential of wine associated yeasts
Nazaj