Podrobno

Odnos do debelosti : diplomsko delo
ID Pogorevc, Nina (Avtor), ID Tivadar, Blanka (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska/pdfs/Pogorevc-Nina.PDF Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:debelost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[N. Pogorevc]
Leto izida:2007
Št. strani:119 f.
PID:20.500.12556/RUL-9933 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:614(043)
COBISS.SI-ID:27069021 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:4906
Število prenosov:438
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
POGOREVC, Nina, 2007, Odnos do debelosti : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : N. Pogorevc. [Dostopano 24 junij 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska/pdfs/Pogorevc-Nina.PDF
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Fermentation characteristics of Saccharomyces and non-Saccharomyces wine yeasts
  2. Fermentation characteristics of autochthonous yeast isolate for alcoholic fermentation of Rhine Riesling
  3. Mixed cultures of non-Saccharomyces yeast species Metschnikowia fructicola and Saccharomyces cerevisiae used for wine production
  4. Fermentation characteristics of non-Saccharomyces wine yeasts
  5. Fermentation characteristics of wine yeasts and lactic acid bacteria
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
  2. Use of various yeasts in the production of apple wine
  3. ǂThe ǂinfluence of mixed fermentations of yeasts Saccharomyces cerevisiae and Dekkera bruxellensis on the biosynthesis of aromatic compounds
  4. Exploring biodiversity potential of wine associated yeasts

Nazaj