Podrobno

Proučevanje procesnih parametrov za izdelavo gela ksantana : enoviti magistrski študijski program Farmacija
ID Plut, Karin (Avtor), ID Kerč, Janez (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Homar, Miha (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/2017/plut_karin_mag_nal_2017.pdf?sfvrsn=2 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:ksantanski gel, polimeri, načrtovanje eksperimentov, procesni parametri, vzorci, reologija
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Plut]
Leto izida:2017
Št. strani:IX, 60 f.
PID:20.500.12556/RUL-97946 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:532.135:615(043.3)
COBISS.SI-ID:4370545 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:05.01.2018
Število ogledov:1973
Število prenosov:295
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
PLUT, Karin, 2017, Proučevanje procesnih parametrov za izdelavo gela ksantana : enoviti magistrski študijski program Farmacija [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : K. Plut. [Dostopano 25 marec 2025]. Pridobljeno s: http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/2017/plut_karin_mag_nal_2017.pdf?sfvrsn=2
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Investigation of the process parameters for preparation of the xanthan gel

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Long-term object tracking using region proposals
  2. Segmentacija rok za obogateno resničnost
  3. Improving quality of scanned visual content using convolutional neural networks
  4. Recovery of superquadric parameters from depth images using deep learning
  5. Discriminative correlation filter with segmentation and context for robust tracking
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Ocenjevanje starosti osebe na osnovi digitalnih posnetkov z uporabo konvolucijskih nevronskih mrež
  2. Prepoznavanje aktivnosti osebe iz zaporedja slik s pomočjo konvolucijskih nevronskih mrež
  3. Prepoznavanje jedi iz digitalnih slik s pomočjo konvolucijskih nevronskih mrež
  4. Razpoznavanje človeških emocij na digitalnih posnetkih s pomočjo konvolucijskih nevronskih mrež
  5. Klasifikacija časovnih vrst s konvolucijskimi nevronskimi mrežami

Nazaj