Podrobno

Ugotavljanje antioksidativne aktivnosti v različnih vrstah ajde : enoviti magistrski študijski program Farmacija
ID Jurkaš, Vesna (Avtor), ID Kočevar Glavač, Nina (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Tavčar, Eva (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/2017/jurkas_vesna_mag_nal_2017.pdf?sfvrsn=2 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:antioksidanti, flavonoidi, rutin, antioksidativna aktivnost ajde
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[V. Jurkaš]
Leto izida:2017
Št. strani:V, 41 f.
PID:20.500.12556/RUL-97940 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:633.12:615.3(043.3)
COBISS.SI-ID:4369265 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:05.01.2018
Število ogledov:1869
Število prenosov:291
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
JURKAŠ, Vesna, 2017, Ugotavljanje antioksidativne aktivnosti v različnih vrstah ajde : enoviti magistrski študijski program Farmacija [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : V. Jurkaš. [Dostopano 13 avgust 2025]. Pridobljeno s: http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/2017/jurkas_vesna_mag_nal_2017.pdf?sfvrsn=2
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Determination of antioxidant activity in different buckwheat species

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Ugotavljanje vsebnosti fenolnih spojin v različnih vrstah ajde (Fagopyrum sp.)
  2. Ugotavljanje vsebnosti rutina, kvercetina in kvercitina v različnih vrstah ajde (Fagopyrum sp.)
  3. Ugotavljanje antioksidativne aktivnosti izvlečkov lubja navadne jelke (Abies alba mill.) iz različnih delov Slovenije in njihovih frakcij
  4. Optimizacija metode za ugotavljanje antioksidativne aktivnosti izvlečka lubja navadne jelke (Abies alba Mill.)
  5. Germinated buckwheat
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Separacija fenolnih spojin iz zelišč
  2. Optimizacija metode za ocenjevanje antioksidativne aktivnosti z uporabo barvila dcfh-da na celični liniji tlt
  3. Vpliv toplotnih lastnosti oblačil na termofiziološko obremenjenost človeka pri telesni aktivnosti v različnih klimatskih razmerah
  4. Trženjski vidik kakovosti v različnih vrstah prehrambenih gostinskih obratov v Sloveniji
  5. Vpliv stopnje zrelosti na celokupno antioksidativno učinkovitost v različnih sortah sliv

Nazaj