Podrobno

Izračun porazdelitve velikosti magnetnih nanodelcev iz meritev magnetizacije : diplomsko delo
ID Marolt, Miha (Avtor), ID Jagličić, Zvonko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Gyergyek, Sašo (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,32 MB)
MD5: 1A68BCF07D44A345A6B72C3DA2070CFD
PID: 20.500.12556/rul/f9b22129-9a2e-43d6-821c-edf552284518

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:magnetni nanodelci, magnetizacijska krivulja, superparamagnetizem, maghemit
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FMF - Fakulteta za matematiko in fiziko
Kraj izida:Kranj
Založnik:[M. Marolt]
Leto izida:2014
Št. strani:VI, 48 str.
PID:20.500.12556/RUL-97547 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:537.62
COBISS.SI-ID:2691172 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:26.10.2017
Število ogledov:7163
Število prenosov:637
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
MAROLT, Miha, 2014, Izračun porazdelitve velikosti magnetnih nanodelcev iz meritev magnetizacije : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Kranj : M. Marolt. [Dostopano 23 september 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=97547
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:magnetic nanoparticles, magnetization curve, superparamagnetism, maghemite

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Biološki razkis vina
  2. Enološka sredstva in dovoljeni tehnološki postopki pri pridelavi vina
  3. Barrique tehnologija pridelave belih in rdečih vin
  4. Enološki postopki in analizne metode v vinskem sektorju v luči resolucij OIV
  5. "Sur lies" tehnologija pridelave belih in rdečih vin
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Predlog zaščite geografskega porekla Goriška Brda v okviru Evropske unije
  2. Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen
  3. Spektrofotometrično določanje barve rdečih primorskih vin
  4. Characterization of Slovenian wines using multidimensional data analysis from simple enological descriptors
  5. Program izvoznega trženja slovenskih vin

Nazaj