Podrobno

Karakterizacija čitalne elektronike za detektor obročev Čerenkova pri Belle II : magistrsko delo
ID Medved, Anže (Avtor), ID Pestotnik, Rok (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (18,91 MB)
MD5: 9A6CB7019079EBD5F9EDB11943C5A728
PID: 20.500.12556/rul/7b8532a8-f0f9-423e-b040-204dfbde6729

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:fizika osnovnih delcev, identifikacija delcev, sevanje Čerenkova, detektor obročev Čerenkova, spektrometer Belle II, čitalna elektronika, testiranje
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FMF - Fakulteta za matematiko in fiziko
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Medved]
Leto izida:2016
Št. strani:VII, 84 str.
PID:20.500.12556/RUL-97343 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:539.1.074.4
COBISS.SI-ID:3006308 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:24.10.2017
Število ogledov:2478
Število prenosov:442
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
MEDVED, Anže, 2016, Karakterizacija čitalne elektronike za detektor obročev Čerenkova pri Belle II : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : A. Medved. [Dostopano 24 avgust 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=97343
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:particle physics, particle identification, Cherenkov radiation, ring imaging Cherenkov counter, Belle II, readout electronics, testing

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Enološka praksa v pridelavi vina
  2. Biološki razkis vina
  3. Barrique tehnologija pridelave belih in rdečih vin
  4. Enološki postopki in analizne metode v vinskem sektorju v luči resolucij OIV
  5. "Sur lies" tehnologija pridelave belih in rdečih vin
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Predlog zaščite geografskega porekla Goriška Brda v okviru Evropske unije
  2. Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen
  3. Spektrofotometrično določanje barve rdečih primorskih vin
  4. Characterization of Slovenian wines using multidimensional data analysis from simple enological descriptors
  5. Program izvoznega trženja slovenskih vin

Nazaj