Podrobno

Magnetnoresonančno slikanje s prenosom magnetizacije : magistrsko delo
ID Šömen, Jan (Avtor), ID Serša, Igor (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (5,39 MB)
MD5: 8E0A21BBF917AB0569C14A287433EF58
PID: 20.500.12556/rul/284c0b52-ef43-44e5-8f13-090d90f2f98c

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:magnetna resonanca, magnetnoresonančno slikanje, prenos magnetizacije, makromolekule
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FMF - Fakulteta za matematiko in fiziko
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Šömen]
Leto izida:2015
Št. strani:68 str.
PID:20.500.12556/RUL-97337 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:543.429.2
COBISS.SI-ID:2828132 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:24.10.2017
Število ogledov:4020
Število prenosov:441
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ŠÖMEN, Jan, 2015, Magnetnoresonančno slikanje s prenosom magnetizacije : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : J. Šömen. [Dostopano 30 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=97337
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:magnetic resonance imaging, magnetization transfer, macromolecules

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Improving the nutritional value and a shelf life of bread with the addition of grape pomace and olive cake
  2. Heating of matter by microwaves without convection
  3. Influence of trehalose addition on technological and sensory properties of bread
  4. Different Saccharomyces cerevisiae yeast strains application for breadmaking
  5. Influence of adding sourdough with sprouted spelt seeds on technological and sensory characteristics of bread
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENSORY VALUE OF BREAD MADE FROM RYE (Secale cereale L.), COMMON WHEAT (Triticum aestivum L.) AND MESLIN (MIXTURE OF RYE AND WHEAT)

Nazaj