Podrobno

Karakterizacija modulov za detektor obročev Čerenkova pri spektrometru Belle II : magistrsko delo
ID Predikaka, Mitja (Avtor), ID Pestotnik, Rok (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (31,07 MB)
MD5: 49E12BD6F56B453E41E8BA7FB30CC536
PID: 20.500.12556/rul/f9d33b9c-f68d-4274-a401-760e0b2dd104

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:fizika osnovnih delcev, identifikacija delcev, sevanje Čerenkova, detektor obročev Čerenkova, hibridni plazovni fotonski senzor
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FMF - Fakulteta za matematiko in fiziko
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Predikaka]
Leto izida:2015
Št. strani:XVIII, 90 str.
PID:20.500.12556/RUL-97333 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:539.1.074.4
COBISS.SI-ID:2853476 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:24.10.2017
Število ogledov:2879
Število prenosov:555
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
PREDIKAKA, Mitja, 2015, Karakterizacija modulov za detektor obročev Čerenkova pri spektrometru Belle II : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : M. Predikaka. [Dostopano 24 avgust 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=97333
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:elementary particle physics, particle identification, Cherenkov radiation, Ring Imaging Cherenkov detector, hybrid avalanche photon detector

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Enološka praksa v pridelavi vina
  2. Biološki razkis vina
  3. Barrique tehnologija pridelave belih in rdečih vin
  4. Enološki postopki in analizne metode v vinskem sektorju v luči resolucij OIV
  5. "Sur lies" tehnologija pridelave belih in rdečih vin
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Predlog zaščite geografskega porekla Goriška Brda v okviru Evropske unije
  2. Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen
  3. Spektrofotometrično določanje barve rdečih primorskih vin
  4. Characterization of Slovenian wines using multidimensional data analysis from simple enological descriptors
  5. Program izvoznega trženja slovenskih vin

Nazaj