Podrobno

Pomen medialnega patelofemoralnega ligamenta (MPFL) za stabilnost pogačice : doktorska disertacija
ID Ambrožič, Bogdan (Avtor), ID Antolič, Vane (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (13,58 MB)
MD5: F59E62BD84356AA9F857CF190FBBAAFE
PID: 20.500.12556/rul/c42e1773-db95-41de-b648-5d7fd2373599

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:ortopedija, sklepni ligament, izpah pogačice, ocena izida (zdravstvena oskrba), slikanje z magnetno resonanco, koleno, zadovoljstvo bolnikov, sledilne študije
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:MF - Medicinska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Ambrožič]
Leto izida:2017
Št. strani:VII, 115 str.
PID:20.500.12556/RUL-97129 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:617.3
COBISS.SI-ID:3880980 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.10.2017
Število ogledov:6140
Število prenosov:2208
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
AMBROŽIČ, Bogdan, 2017, Pomen medialnega patelofemoralnega ligamenta (MPFL) za stabilnost pogačice : doktorska disertacija [na spletu]. Doktorska disertacija. Ljubljana : B. Ambrožič. [Dostopano 30 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=97129
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:orthopaedics, ligaments articular, patellar dislocation, outcome assessment (health care), magnetic resonance imaging, knee, patient satisfaction, follow-up studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Improving the nutritional value and a shelf life of bread with the addition of grape pomace and olive cake
  2. Heating of matter by microwaves without convection
  3. Influence of trehalose addition on technological and sensory properties of bread
  4. Different Saccharomyces cerevisiae yeast strains application for breadmaking
  5. Influence of adding sourdough with sprouted spelt seeds on technological and sensory characteristics of bread
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENSORY VALUE OF BREAD MADE FROM RYE (Secale cereale L.), COMMON WHEAT (Triticum aestivum L.) AND MESLIN (MIXTURE OF RYE AND WHEAT)

Nazaj