Podrobno

Fizikalno kemijske lastnosti vodnih raztopin deciltrimetilamonijevega dekanoata
ID Horvat, Ines (Avtor), ID Bešter Rogač, Marija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,14 MB)
MD5: 6E9E1A1D2AB60A503D91E5E9E0D82992
URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://pefprints.pef.uni-lj.si/4786/ Povezava se odpre v novem oknu

Izvleček
V diplomskem delu, so predstavljeni rezultati meritev viskoznosti in gostote različnih koncentracij vodnih raztopin površinsko aktivne snovi deciltrimetilamonijevega dekanoata (C10TMAC10), v temperaturnem območju med 5 in 55 °C. Rezultati so prikazani v obliki tabel in grafov.

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:viskoznost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:PEF - Pedagoška fakulteta
Leto izida:2017
PID:20.500.12556/RUL-96508 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:11746377 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:05.10.2017
Število ogledov:7300
Število prenosov:247
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
HORVAT, Ines, 2017, Fizikalno kemijske lastnosti vodnih raztopin deciltrimetilamonijevega dekanoata [na spletu]. Diplomsko delo. [Dostopano 14 avgust 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=96508
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Physicochemical properties of aqueous solution of decyltrimethylammonium decanoate
Izvleček:
In the diploma, the results of measurements of viscosity and density of various concentrations of aqueous solutions of surfactant decyltrimethylammonium decanoate (C10TMAC10) in the temperature range between 5 and 55 °C are presented. The results are displayed in tables and graphs.

Ključne besede:viscosity

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Selected physicochemical soil properties of Apače walley
  2. Rheological properties of aqueous solutions of chosen polyallylamine salts
  3. Volumetric and transport properties of alkali cyclohexilsulphamates in aqueous solutions
  4. Dietary fibre as a functional additive in food
  5. Use of legumes in extruded products
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Situation of the Roma in Slovenia
  2. Madžari - naši državljani
  3. Italijanska narodna skupnost v Republiki Sloveniji
  4. Perspektive manjšinskih literatur
  5. Etnično razločevanje v Sloveniji

Nazaj