Podrobno

Vstop blagovne znamke Krucefix na avstrijski trg : magistrsko delo
ID Krese, Jaša Luka (Avtor), ID Kolar, Tomaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/krese2454-B.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Slovenija, Avstrija, zunanja trgovina, izvoz, alkoholne pijače, blagovne znamke, trženje, konkurenca, raziskave, analiza
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. L. Krese]
Leto izida:2017
Št. strani:III, 60 str.
PID:20.500.12556/RUL-94637 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:339.138
COBISS.SI-ID:23764454 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:12.09.2017
Število ogledov:1431
Število prenosov:221
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KRESE, Jaša Luka, 2017, Vstop blagovne znamke Krucefix na avstrijski trg : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : J. L. Krese. [Dostopano 15 marec 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/krese2454-B.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The entrance of the Krucefix brand on Austrian market
Ključne besede:Slovenia, Austria, foreign trade, exports, alcoholic drinks, brands, marketing, competition, research, analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Žlahtnjenje rastlin z metodami genskega inženiringa
  2. Genski inženiring lignina
  3. Fitoremediacija onesnaženih tal s težkimi kovinami
  4. Gensko spremenjeno mleko
  5. Effects of the salt stress duration and intensity on developmental and physiological features of the moss Polytrichum formosum
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Onstran izumrtja
  2. Knowledge about and acceptance of genetically modified organisms among pre-service teachers: a comparative study of Turkey and Slovenia
  3. Nodulation performance and agronomic traits of European common bean (Phaseolus vulgaris L.) genetic resources
  4. Etiški vidiki genskega inženiringa rastlin in živali
  5. Biosafety resource book

Nazaj