Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Karakterizacija zlitine AlSi7Mg0,3 : diplomsko delo
ID
Sovinc, Martina
(
Avtor
),
ID
Markoli, Boštjan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Ajlec, Tomaž
(
Komentor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,44 MB)
MD5: FB3FC3950F42767E9CE81FC1E9884D9E
PID:
20.500.12556/rul/215110df-8d68-4ad0-83dd-526cf2533058
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
aluminijeva zlitina
,
tlačno litje
,
mehanske lastnosti
,
karakterizacija
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Organizacija:
NTF - Naravoslovnotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Sovinc]
Leto izida:
2017
Št. strani:
VI, 37 f.
PID:
20.500.12556/RUL-94461
UDK:
669.2/.8
COBISS.SI-ID:
1666143
Datum objave v RUL:
29.08.2017
Število ogledov:
9365
Število prenosov:
711
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
SOVINC, Martina, 2017,
Karakterizacija zlitine AlSi7Mg0,3 : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Sovinc. [Dostopano 31 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=94461
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
aluminium alloy
,
die-casting
,
mechanical properties
,
characterization
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Antioxidant activity of germinated spelt
Germinated buckwheat
Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi
Determination of selected physico-chemical parameters of buckwheat honey
Antimicrobial activity of phenolic extracts from grape pomace
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Isolation of biologically active compounds from bilberries (Vaccinium myrtillus L.)
THE CONTENT OF PHENOLIC COMPOUNDS IN FRUIT AND HERBAL BEVERAGES
Extraction and analysis of bioactive compounds from oats
Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
EXTRACTION OF PHENOLIC COMPOUNDS FROM MULBERRY FRUIT
Nazaj