Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Varstvo prostoživečih živali v EU : diplomsko delo
ID
Mlađenović, Slađana
(
Avtor
),
ID
Kuhelj, Alenka
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(329,90 KB)
MD5: 83042552D760D05CC12C6F8726D599AE
PID:
20.500.12556/rul/a269ff70-b79a-4720-bc0b-9d12fed2a831
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
prostoživeče živali
,
varstvo živali
,
zakonodaja
,
Evropska unija
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[S. Mlađenović]
Leto izida:
2013
Št. strani:
X, 38 str.
PID:
20.500.12556/RUL-90309
UDK:
59:502:061.1EU(043.2)
COBISS.SI-ID:
4230318
Datum objave v RUL:
29.03.2017
Število ogledov:
2153
Število prenosov:
334
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
MLAĐENOVIĆ, Slađana, 2013,
Varstvo prostoživečih živali v EU : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : S. Mlađenović. [Dostopano 5 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=90309
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Enrichment of cooked sausages with dietary fibre
Characterization of ʹGalaʹ apple with respect to orchard fertilization
Enrichment of beverages with dietary fibre
variability of major and potential toxic elements from the Vrana Lake in Croatia
Sensory analysis of chocolate with consumer panel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Identification, distribution and bonding forms of iron in rice (Oryza sativa L.) with micro X-Ray Fluorescence (μ-XRF) and X-Ray Absorption Spectroscopy (XAS)
Analytical and sensory properties of organically grown tomato (Lycopersicum esculentum L.)
Nazaj