Podrobno

Analiza organizacijske klime in zadovoljstva zaposlenih na centru za socialno delo : diplomsko delo
ID Maruško, Tea (Avtor), ID Ivanko, Štefan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (879,37 KB)
MD5: 403D5331BC8AF9D60165C78414C30E87
PID: 20.500.12556/rul/aff558f6-7394-4407-83f2-98ce1de6c778

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:organizacijska klima, zadovoljstvo zaposlenih, centri za socialno delo, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Maruško]
Leto izida:2014
Št. strani:X, 64 str.
PID:20.500.12556/RUL-89893 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:005.7:331.101.32(043.2)
COBISS.SI-ID:4352174 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:29.03.2017
Število ogledov:2190
Število prenosov:227
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
MARUŠKO, Tea, 2014, Analiza organizacijske klime in zadovoljstva zaposlenih na centru za socialno delo : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : T. Maruško. [Dostopano 31 maj 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=89893
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vrednotenje cvička z oznako PTP
  2. Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji
  3. Kemijske analize in postopki čiščenja vina
  4. Trg z grozdjem in vinom v luči pristopa Slovenije k Evropski uniji
  5. Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
  2. Vpliv tretiranja vinske trte s plinskim ozonom in UVB-svetlobo na vsebnost fenolnih snovi v grozdju sorte 'Cabernet Sauvignon' (Vitis vinifera L.)
  3. Mg and K against bunch stem necrosys
  4. Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot'
  5. Vpliv cv. Regent na kemijsko sestavo in kakovost vina v zvrsteh s cv. Modri pinot

Nazaj