Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Vloga ombudsmana v Sloveniji in Evropski uniji : diplomsko delo
ID
Petelinšek, Teja
(
Avtor
),
ID
Kuhelj, Alenka
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,04 MB)
MD5: C8F5E6C704DD90CC7520AAA5527C6CE0
PID:
20.500.12556/rul/94efcb81-a706-456c-b694-00eed38d9b53
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
človekove pravice
,
temeljne svoboščine
,
ombudsman
,
Slovenija
,
Evropska unija
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Petelinšek]
Leto izida:
2013
Št. strani:
IX, 41 str.
PID:
20.500.12556/RUL-89812
UDK:
342.7(043.2)
COBISS.SI-ID:
4107438
Datum objave v RUL:
29.03.2017
Število ogledov:
2322
Število prenosov:
410
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
PETELINŠEK, Teja, 2013,
Vloga ombudsmana v Sloveniji in Evropski uniji : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : T. Petelinšek. [Dostopano 5 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=89812
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Enrichment of cooked sausages with dietary fibre
Characterization of ʹGalaʹ apple with respect to orchard fertilization
Enrichment of beverages with dietary fibre
variability of major and potential toxic elements from the Vrana Lake in Croatia
Sensory analysis of chocolate with consumer panel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Identification, distribution and bonding forms of iron in rice (Oryza sativa L.) with micro X-Ray Fluorescence (μ-XRF) and X-Ray Absorption Spectroscopy (XAS)
Analytical and sensory properties of organically grown tomato (Lycopersicum esculentum L.)
Nazaj