Podrobno

Pravica do zasebnosti v pravu EU : diplomsko delo
ID Cindrič, Barbara (Avtor), ID Kuhelj, Alenka (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (463,68 KB)
MD5: 1D254E0787A009636EFD4D8787D6DFCD
PID: 20.500.12556/rul/f586a7d0-0212-4c17-8a66-dd1ee155f2f0

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:človekove pravice, pravica do zasebnosti, Evropska unija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Cindrič]
Leto izida:2012
Št. strani:VIII, 42 str.
PID:20.500.12556/RUL-89489 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:342.721:061.1EU(043.2)
COBISS.SI-ID:3975854 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:29.03.2017
Število ogledov:3519
Število prenosov:475
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
CINDRIČ, Barbara, 2012, Pravica do zasebnosti v pravu EU : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : B. Cindrič. [Dostopano 5 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=89489
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Enrichment of cooked sausages with dietary fibre
  2. Characterization of ʹGalaʹ apple with respect to orchard fertilization
  3. Enrichment of beverages with dietary fibre
  4. variability of major and potential toxic elements from the Vrana Lake in Croatia
  5. Sensory analysis of chocolate with consumer panel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Identification, distribution and bonding forms of iron in rice (Oryza sativa L.) with micro X-Ray Fluorescence (μ-XRF) and X-Ray Absorption Spectroscopy (XAS)
  2. Analytical and sensory properties of organically grown tomato (Lycopersicum esculentum L.)

Nazaj