Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Pravica do zasebnosti v pravu EU : diplomsko delo
ID
Cindrič, Barbara
(
Avtor
),
ID
Kuhelj, Alenka
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(463,68 KB)
MD5: 1D254E0787A009636EFD4D8787D6DFCD
PID:
20.500.12556/rul/f586a7d0-0212-4c17-8a66-dd1ee155f2f0
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
človekove pravice
,
pravica do zasebnosti
,
Evropska unija
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[B. Cindrič]
Leto izida:
2012
Št. strani:
VIII, 42 str.
PID:
20.500.12556/RUL-89489
UDK:
342.721:061.1EU(043.2)
COBISS.SI-ID:
3975854
Datum objave v RUL:
29.03.2017
Število ogledov:
3519
Število prenosov:
475
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
CINDRIČ, Barbara, 2012,
Pravica do zasebnosti v pravu EU : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : B. Cindrič. [Dostopano 5 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=89489
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Enrichment of cooked sausages with dietary fibre
Characterization of ʹGalaʹ apple with respect to orchard fertilization
Enrichment of beverages with dietary fibre
variability of major and potential toxic elements from the Vrana Lake in Croatia
Sensory analysis of chocolate with consumer panel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Identification, distribution and bonding forms of iron in rice (Oryza sativa L.) with micro X-Ray Fluorescence (μ-XRF) and X-Ray Absorption Spectroscopy (XAS)
Analytical and sensory properties of organically grown tomato (Lycopersicum esculentum L.)
Nazaj