Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Jezikovno-govorna analiza nastopa politika BP : diplomsko delo
ID
Keber, Tina
(
Avtor
),
ID
Tivadar, Hotimir
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Verovnik, Tina
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,62 MB)
MD5: 6C355A1CB6492CBB4157CA6BCBCA3794
PID:
20.500.12556/rul/4cacd61c-e36a-466d-bb06-69fcff21d40e
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
slovenščina
,
politični jezik
,
fonetika
,
besedilna fonetika
,
govorjeni jezik
,
spontani govor
,
javni govor
,
diplomsko delo
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FDV - Fakulteta za družbene vede
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Keber]
Leto izida:
2016
Št. strani:
134 f.
PID:
20.500.12556/RUL-89189
UDK:
811.163.6'342:32
COBISS.SI-ID:
62281058
Datum objave v RUL:
28.02.2017
Število ogledov:
2032
Število prenosov:
477
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
KEBER, Tina, 2016,
Jezikovno-govorna analiza nastopa politika BP : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : T. Keber. [Dostopano 31 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=89189
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Antioxidant activity of germinated spelt
Germinated buckwheat
Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi
Determination of selected physico-chemical parameters of buckwheat honey
Antimicrobial activity of phenolic extracts from grape pomace
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Isolation of biologically active compounds from bilberries (Vaccinium myrtillus L.)
THE CONTENT OF PHENOLIC COMPOUNDS IN FRUIT AND HERBAL BEVERAGES
Extraction and analysis of bioactive compounds from oats
Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
EXTRACTION OF PHENOLIC COMPOUNDS FROM MULBERRY FRUIT
Nazaj