Podrobno

Kvantitativno določanje faz v zlitini 4047A : diplomsko delo
ID Kuhl, Edita (Avtor), ID Markoli, Boštjan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Cvahte, Peter (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (7,55 MB)
MD5: F03D22F3122802E9EC759FE109C009D5
PID: 20.500.12556/rul/05acbfd8-9e06-4cc4-a46f-96b4d4630a42

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mikrostruktura, velikost kristalnega zrna, rentgenska fazna analiza
Vrsta gradiva:Višješolska diplomska naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:NTF - Naravoslovnotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[E. Kuhl]
Leto izida:2016
Št. strani:VI, 35 f.
PID:20.500.12556/RUL-89045 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:669
COBISS.SI-ID:1644383 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.02.2017
Število ogledov:3770
Število prenosov:981
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KUHL, Edita, 2016, Kvantitativno določanje faz v zlitini 4047A : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : E. Kuhl. [Dostopano 23 september 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=89045
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:microstructure, grain size, X ray diffraction

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Biološki razkis vina
  2. Enološka sredstva in dovoljeni tehnološki postopki pri pridelavi vina
  3. Barrique tehnologija pridelave belih in rdečih vin
  4. Enološki postopki in analizne metode v vinskem sektorju v luči resolucij OIV
  5. "Sur lies" tehnologija pridelave belih in rdečih vin
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Predlog zaščite geografskega porekla Goriška Brda v okviru Evropske unije
  2. Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen
  3. Spektrofotometrično določanje barve rdečih primorskih vin
  4. Characterization of Slovenian wines using multidimensional data analysis from simple enological descriptors
  5. Program izvoznega trženja slovenskih vin

Nazaj