Podrobno

Karakterizacija in kakovost aluminijevih zlitin za tlačno litje : diplomsko delo
ID Reitmeier, Matjaž (Avtor), ID Mrvar, Primož (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,52 MB)
MD5: 9CF96B800394DED7426B558EF89EC742
PID: 20.500.12556/rul/a7502131-25aa-4ae6-bb58-b162c386a326

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:tlačno litje, aluminijeve zlitine, karakterizacija, kakovost
Vrsta gradiva:Višješolska diplomska naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:NTF - Naravoslovnotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Reitmeier]
Leto izida:2016
Št. strani:V, 34 f.
PID:20.500.12556/RUL-89035 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:621.74
COBISS.SI-ID:1646943 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.02.2017
Število ogledov:3003
Število prenosov:413
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
REITMEIER, Matjaž, 2016, Karakterizacija in kakovost aluminijevih zlitin za tlačno litje : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Reitmeier. [Dostopano 26 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=89035
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Improving the nutritional value and a shelf life of bread with the addition of grape pomace and olive cake
  2. Heating of matter by microwaves without convection
  3. Influence of trehalose addition on technological and sensory properties of bread
  4. Different Saccharomyces cerevisiae yeast strains application for breadmaking
  5. Influence of adding sourdough with sprouted spelt seeds on technological and sensory characteristics of bread
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENSORY VALUE OF BREAD MADE FROM RYE (Secale cereale L.), COMMON WHEAT (Triticum aestivum L.) AND MESLIN (MIXTURE OF RYE AND WHEAT)

Nazaj