Podrobno

Karakterizacija in kakovost aluminijevih zlitin za tlačno litje : diplomsko delo
ID Reitmeier, Matjaž (Avtor), ID Mrvar, Primož (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,52 MB)
MD5: 9CF96B800394DED7426B558EF89EC742
PID: 20.500.12556/rul/a7502131-25aa-4ae6-bb58-b162c386a326

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:tlačno litje, aluminijeve zlitine, karakterizacija, kakovost
Vrsta gradiva:Višješolska diplomska naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:NTF - Naravoslovnotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Reitmeier]
Leto izida:2016
Št. strani:V, 34 f.
PID:20.500.12556/RUL-89035 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:621.74
COBISS.SI-ID:1646943 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.02.2017
Število ogledov:3278
Število prenosov:413
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
REITMEIER, Matjaž, 2016, Karakterizacija in kakovost aluminijevih zlitin za tlačno litje : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Reitmeier. [Dostopano 31 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=89035
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Antioxidant activity of germinated spelt
  2. Germinated buckwheat
  3. Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi
  4. Determination of selected physico-chemical parameters of buckwheat honey
  5. Antimicrobial activity of phenolic extracts from grape pomace
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Isolation of biologically active compounds from bilberries (Vaccinium myrtillus L.)
  2. THE CONTENT OF PHENOLIC COMPOUNDS IN FRUIT AND HERBAL BEVERAGES
  3. Extraction and analysis of bioactive compounds from oats
  4. Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
  5. EXTRACTION OF PHENOLIC COMPOUNDS FROM MULBERRY FRUIT

Nazaj