Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Arheometalurške raziskave zgodnjenovoveškega oklepa : diplomsko delo
ID
Kraner, Jakob
(
Avtor
),
ID
Fajfar, Peter
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Lazar, Tomaž
(
Komentor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(5,72 MB)
MD5: A508A4FBAC6983523C48DF84645F0EF8
PID:
20.500.12556/rul/32074cba-ca3b-4f19-a9fd-63515b992238
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
arheometalurgija
,
viteški oklep
,
jeklo
,
mikrostruktura
,
kemijska sestava
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Organizacija:
NTF - Naravoslovnotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Kraner]
Leto izida:
2016
Št. strani:
VIII, 45 f.
PID:
20.500.12556/RUL-87832
UDK:
669
COBISS.SI-ID:
1624415
Datum objave v RUL:
16.12.2016
Število ogledov:
4022
Število prenosov:
680
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
KRANER, Jakob, 2016,
Arheometalurške raziskave zgodnjenovoveškega oklepa : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : J. Kraner. [Dostopano 2 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=87832
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
archaeo-metallurgy
,
knightly armour
,
steel
,
microstructure
,
chemical composition
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Nastanek poškodb na električnih vodnikih
Metalurška preiskava konjskih podkev
Kakšen je slovenski med?
Optimiranje toplotne obdelave jekla za protibalistično zaščito
Prehranske lastnosti piva
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Toplotna obdelava jekla S960QL - MICRAL 960 QL
Vpliv medvrstne hibridizacije na kemijsko sestavo bezgov
Uporabnost NIR spektroskopije za določanje lastnosti mesa
Vpliv načina predelave grozdja na kemijsko sestavo vina
Uporabnost NIR spektroskopije za napovedovanje kemične sestave mesa in mesnih izdelkov
Nazaj