Podrobno

Karakterizacija Cr-Mo-W-V orodnega jekla : diplomsko delo
ID Kosovinc, Tilen (Avtor), ID Naglič, Iztok (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,98 MB)
MD5: 83656E77F629132D9F33996CF2257195
PID: 20.500.12556/rul/796525aa-c932-4173-a264-b3da15efbb10

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:orodno jeklo, karakterizacija, mikrostruktura, karbidi
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Organizacija:NTF - Naravoslovnotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Kosovinc]
Leto izida:2016
Št. strani:37 f.
PID:20.500.12556/RUL-87829 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:669.2/.8
COBISS.SI-ID:1613919 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:16.12.2016
Število ogledov:19911
Število prenosov:513
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOSOVINC, Tilen, 2016, Karakterizacija Cr-Mo-W-V orodnega jekla : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : T. Kosovinc. [Dostopano 20 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=87829
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:tool steel, characterization, microstructure, carbides

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Enrichment of cooked sausages with dietary fibre
  2. Characterization of ʹGalaʹ apple with respect to orchard fertilization
  3. Enrichment of beverages with dietary fibre
  4. variability of major and potential toxic elements from the Vrana Lake in Croatia
  5. Sensory analysis of chocolate with consumer panel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Identification, distribution and bonding forms of iron in rice (Oryza sativa L.) with micro X-Ray Fluorescence (μ-XRF) and X-Ray Absorption Spectroscopy (XAS)
  2. Analytical and sensory properties of organically grown tomato (Lycopersicum esculentum L.)

Nazaj