Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Karakterizacija Cr-Mo-W-V orodnega jekla : diplomsko delo
ID
Kosovinc, Tilen
(
Avtor
),
ID
Naglič, Iztok
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,98 MB)
MD5: 83656E77F629132D9F33996CF2257195
PID:
20.500.12556/rul/796525aa-c932-4173-a264-b3da15efbb10
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
orodno jeklo
,
karakterizacija
,
mikrostruktura
,
karbidi
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Organizacija:
NTF - Naravoslovnotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Kosovinc]
Leto izida:
2016
Št. strani:
37 f.
PID:
20.500.12556/RUL-87829
UDK:
669.2/.8
COBISS.SI-ID:
1613919
Datum objave v RUL:
16.12.2016
Število ogledov:
19911
Število prenosov:
513
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
KOSOVINC, Tilen, 2016,
Karakterizacija Cr-Mo-W-V orodnega jekla : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : T. Kosovinc. [Dostopano 20 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=87829
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
tool steel
,
characterization
,
microstructure
,
carbides
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Enrichment of cooked sausages with dietary fibre
Characterization of ʹGalaʹ apple with respect to orchard fertilization
Enrichment of beverages with dietary fibre
variability of major and potential toxic elements from the Vrana Lake in Croatia
Sensory analysis of chocolate with consumer panel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Identification, distribution and bonding forms of iron in rice (Oryza sativa L.) with micro X-Ray Fluorescence (μ-XRF) and X-Ray Absorption Spectroscopy (XAS)
Analytical and sensory properties of organically grown tomato (Lycopersicum esculentum L.)
Nazaj