Podrobno

Načrtovanje in oblikovanje embalaže za prepeličja jajca : diplomsko delo
ID Bartol, Urška (Avtor), ID Gregor-Svetec, Diana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (4,82 MB)
MD5: 8FD2B63534577A2C5F1A030FDE155997
PID: 20.500.12556/rul/eb1f789f-2d88-42a2-adc0-0b0d2af1030a

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:embalaža za živila, oblikovanje embalaže, EngView Package Designer, lastnosti kartona, kakovost odtisa
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Organizacija:NTF - Naravoslovnotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[U. Bartol]
Leto izida:2016
Št. strani:XIII, 57 f.
PID:20.500.12556/RUL-87795 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:686.1
COBISS.SI-ID:3305328 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:16.12.2016
Število ogledov:2467
Število prenosov:599
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
BARTOL, Urška, 2016, Načrtovanje in oblikovanje embalaže za prepeličja jajca : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : U. Bartol. [Dostopano 9 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=87795
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Quail eggs packaging planning and design

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Načini izboljšanja preživetvene sposobnosti telet
  2. Vpliv starosti oz. mase na klavno kakovost jagnjet
  3. Genetic diversity of Bela Krajina Pramenka compared to the Croatian sheep breeds - a preliminary study
  4. Effect of a high welfare floor and a concrete slatted floor on the growth performance, behavior and cleanliness of Charolais and Limousin heifers
  5. Genetic diversity and population structure of six autochthonous pig breeds from Croatia, Serbia, and Slovenia
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. VPLIV RAZLIČNIH KRMNIH MEŠANIC NA PRIRASTE TELET V PREDPITANJU
  2. Spremljanje kondicije krav molznic lisaste pasme med laktacijo
  3. VPLIV RAZLIČNIH SVETLOBNIH PROGRAMOV NA PROIZVODNOST BROJLERJEV
  4. Approach to optimization of cutting conditions by using artificial neural networks
  5. Genetska obravnava rakavih bolezni

Nazaj