Podrobno

Ugotavljanje vpliva fizikalno-kemijskih lastnosti smukca iz različnih virov na raztapljanje dobro vodotopne modelne zdravilne učinkovine : enoviti magistrski študijski program Farmacija
ID Jazbec, Maša (Avtor), ID Planinšek, Odon (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Novak Štagoj, Mateja (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/jazbec_masa_mag_nal_2016.pdf?sfvrsn=2 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:smukec, raztapljanje učinkovin, dobro topna učinkovina, pomožne snovi, farmacevtske oblike, specifična površina
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Jazbec]
Leto izida:2016
Št. strani:XII, 89 f.
PID:20.500.12556/RUL-87361 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:544.351.3:661.12(043.3)
COBISS.SI-ID:4214385 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:08.12.2016
Število ogledov:2577
Število prenosov:346
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
JAZBEC, Maša, 2016, Ugotavljanje vpliva fizikalno-kemijskih lastnosti smukca iz različnih virov na raztapljanje dobro vodotopne modelne zdravilne učinkovine : enoviti magistrski študijski program Farmacija [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : M. Jazbec. [Dostopano 22 avgust 2025]. Pridobljeno s: http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/jazbec_masa_mag_nal_2016.pdf?sfvrsn=2
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Determination of the impact of the physico-chemical properties of talc from various sources on the dissolution of good water soluble model drug

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Determination of selected physico-chemical parameters of buckwheat honey
  2. Antioxidant activity of Slovenian honey in relation with some physico-chemical parameters
  3. Determination of physico-chemical properties of models of different honey types, syrups and their mixtures
  4. Verification of quality parameters for fir honey
  5. Physico-chemical properties of ionic liquid 1-butyl-3-methylimidazolium tetrafluoroborate
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Identification of dominant scaffolds in antibacterial compounds
  2. Comparison of some chemical properties of different types of honey
  3. Gold in the past, today and future

Nazaj