Podrobno

Uporaba analitičnega orodja v podjetju Marche gostinstvo d.o.o. : diplomsko delo
ID Sinkovič Jurca, Aleksander (Avtor), ID Popovič, Aleš (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/sinkovic_jurca14573.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Slovenija, gostinstvo, podjetje, Marche Gostinstvo, poslovanje podjetja, uspešnost poslovanja, informatika, informacijski sistemi, poslovna inteligenca
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Sinkovič Jurca]
Leto izida:2016
Št. strani:III, 52 str.
PID:20.500.12556/RUL-83977 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:658
COBISS.SI-ID:23021286 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:08.07.2016
Število ogledov:3870
Število prenosov:176
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
SINKOVIČ JURCA, Aleksander, 2016, Uporaba analitičnega orodja v podjetju Marche gostinstvo d.o.o. : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : A. Sinkovič Jurca. [Dostopano 2 april 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/sinkovic_jurca14573.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:Slovenia, catering, enterprises, Marche Gostinstvo, company performance, business efficiency, informatics, information systems, business intelligence system

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Uporaba NiTi zlitin v tekstilijah
  2. Understanding the thermodynamic properties of the elastocaloric effect through experimentation and modelling
  3. Elastocaloric effect vs fatigue life
  4. Environmental valuation of external thermal insulation composite systems
  5. A shell finite element model for superelasticity of shape memory alloys
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Comparison of NiTi orthodontic archwires and a determination of the charasteristic properties
  2. Microstructure of rapidly solidified Cu-Al-Ni shape memory alloy ribbons
  3. Microstructure and properties of shape memory alloys
  4. STRUCTURAL CHANGES OF BIOPOLYMER MATERIALS DURING HEAT PROCESSING AND PRESS

Nazaj