Podrobno

Okarakterizacija vina pridelanega iz žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte 'Cipro' v Slovenski Istri : diplomsko delo
ID Savanović, Danijela (Avtor), ID Rusjan, Denis (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,25 MB)
MD5: 945FE60C576BA6CAFFE6E0D414F1FA70
PID: 20.500.12556/rul/28c853c0-a29a-4819-baeb-15ad6819d5e7

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera L., vino, kakovost, aroma, Cipro
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[D. Savanović]
Leto izida:2010
Št. strani:IX, 41 f.
PID:20.500.12556/RUL-837 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.85:663.2:543.61(043.2)
COBISS.SI-ID:6276473 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2301
Število prenosov:382
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
SAVANOVIĆ, Danijela, 2010, Okarakterizacija vina pridelanega iz žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte „Cipro“ v Slovenski Istri : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : D. Savanović. [Dostopano 18 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=837
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:viticulture, grapevine, Cipro, quality, aroma, wine

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vrednotenje cvička z oznako PTP
  2. Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji
  3. Kemijske analize in postopki čiščenja vina
  4. Trg z grozdjem in vinom v luči pristopa Slovenije k Evropski uniji
  5. Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
  2. Vpliv tretiranja vinske trte s plinskim ozonom in UVB-svetlobo na vsebnost fenolnih snovi v grozdju sorte 'Cabernet Sauvignon' (Vitis vinifera L.)
  3. Mg and K against bunch stem necrosys
  4. Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot'
  5. Impact cv. Regent on the chemical composition and quality of wine blended with cv. Pinot noir

Nazaj