Podrobno

Fatty acid composition of leaves of forced chicory (Cichorium intybus L.)
ID Sinkovič, Lovro (Avtor), ID Žnidarčič, Dragan (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Avtor), ID Hribar, Janez (Avtor), ID Ilin, Žarko (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.2298/ABS141105026S Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2015
Št. strani:Str. 647-653
Številčenje:Vol. 67, no. 2
PID:20.500.12556/RUL-83380 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:635.54:543.635.35
ISSN pri članku:0354-4664
DOI:10.2298/ABS141105026S Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:4418168 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:17.08.2016
Število ogledov:1927
Število prenosov:291
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
SINKOVIČ, Lovro, ŽNIDARČIČ, Dragan, VIDRIH, Rajko, HRIBAR, Janez in ILIN, Žarko, 2015, Fatty acid composition of leaves of forced chicory (Cichorium intybus L.). Archives of biological sciences [na spletu]. 2015. Vol. 67, no. 2, p. 647–653. [Dostopano 17 julij 2025]. DOI 10.2298/ABS141105026S. Pridobljeno s: http://dx.doi.org/10.2298/ABS141105026S
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Archives of biological sciences
Skrajšan naslov:Arch. biol. sci.
Založnik:Serbian Biological Society [etc.]
ISSN:0354-4664
COBISS.SI-ID:20812333 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:radič, siljen radič, Cichorium intybus, maščobnokislinska sestava

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv sorte in dolžine rastne dobe na pridelek in vsebnost izbranih antioksidantov v siljenem radiču (Cichorium intybus L.)
  2. Vpliv sorte in načina pridelave na vsebnost polifenolov, višjih maščobnih kislin in skupni antioksidacijski potencial siljenega radiča (Cichorium intybus L.)
  3. Vsebnost kofeina v temnih čokoladah
  4. Trans maščobe v čokoladnih sladicah
  5. Maščobnokislinska sestava rastlinskih olj z [alfa]-linolensko kislino in njihova antioksidativna aktivnost
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Določanje kakovosti maščob v prašičjem mesu in slanini z bližnjo infrardečo spektroskopijo

Nazaj