Podrobno

Športne aktivnosti v naravi kot sredstvo družinske terapije : diplomsko delo
ID Tušak, Matej (Recenzent), ID Burnik, Stojan (Konzultant), ID Kajtna, Tanja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Turk, Stašo (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.fsp.uni-lj.si/COBISS/Diplome/Diploma22047850TurkStaso.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:šport, telesna aktivnost, aktivnosti v naravi, motivi, človek, družina, družinska terapija, psihoterapija, tabor, program, organiziranost, vodniki
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FŠ - Fakulteta za šport
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Turk]
Leto izida:2016
Št. strani:71 f.
PID:20.500.12556/RUL-82293 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:615.851:796.035
COBISS.SI-ID:4867505 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:23.05.2016
Število ogledov:2731
Število prenosov:268
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
TURK, Stašo, 2016, Športne aktivnosti v naravi kot sredstvo družinske terapije : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : S. Turk. [Dostopano 13 avgust 2025]. Pridobljeno s: http://www.fsp.uni-lj.si/COBISS/Diplome/Diploma22047850TurkStaso.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Ugotavljanje vsebnosti fenolnih spojin v različnih vrstah ajde (Fagopyrum sp.)
  2. Ugotavljanje vsebnosti rutina, kvercetina in kvercitina v različnih vrstah ajde (Fagopyrum sp.)
  3. Ugotavljanje antioksidativne aktivnosti izvlečkov lubja navadne jelke (Abies alba mill.) iz različnih delov Slovenije in njihovih frakcij
  4. Optimizacija metode za ugotavljanje antioksidativne aktivnosti izvlečka lubja navadne jelke (Abies alba Mill.)
  5. Germinated buckwheat
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Separacija fenolnih spojin iz zelišč
  2. Optimizacija metode za ocenjevanje antioksidativne aktivnosti z uporabo barvila dcfh-da na celični liniji tlt
  3. Vpliv toplotnih lastnosti oblačil na termofiziološko obremenjenost človeka pri telesni aktivnosti v različnih klimatskih razmerah
  4. Trženjski vidik kakovosti v različnih vrstah prehrambenih gostinskih obratov v Sloveniji
  5. Vpliv stopnje zrelosti na celokupno antioksidativno učinkovitost v različnih sortah sliv

Nazaj