Podrobno

Kakovost življenja pri parih s kronično vnetno črevesno boleznijo ter relacijska družinska terapija : doktorska disertacija
ID Rutar, Miha (Avtor), ID Gostečnik, Christian (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,01 MB)
MD5: 4793BED71D91797820050B19B06E3EEF
PID: 20.500.12556/rul/24ec3fa2-a9dd-4afd-87c8-4e495ec4ed15

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kronična vnetna črevesna bolezen, partnerski odnos, zdravje, kakovost življenja, depresivnost, anksioznost, relacijska družinska terapija, disertacije
Vrsta gradiva:Doktorsko delo/naloga
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:TEOF - Teološka fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Rutar]
Leto izida:2016
Št. strani:VII, 222, XVIII str.
PID:20.500.12556/RUL-81144 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:159.922.2:616.34-002(043.3)
COBISS.SI-ID:7181146 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:30.03.2016
Število ogledov:3928
Število prenosov:1300
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
RUTAR, Miha, 2016, Kakovost življenja pri parih s kronično vnetno črevesno boleznijo ter relacijska družinska terapija : doktorska disertacija [na spletu]. Doktorska disertacija. Ljubljana : M. Rutar. [Dostopano 13 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=81144
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Optimizacija ekstrakcije policikličnih aromatskih ogljikovodikov iz tal
  2. Določitev hlapnih komponent v medu z GC-MS
  3. Razvoj metode za določanje BTEX v tleh
  4. Določitev hlapnih komponent v medu
  5. Razvoj analizne metode za določevanje izbranih onesnaževal iz materialov za stik z živili v pijačah
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Optimizacija ekstrakcije na trdno fazo za določanje policikličnih aromatskih ogljikovodikov v vodi
  2. Vsebnost ftalatov v biološkem mediju
  3. Določevanje endokrinih motilcev v urinu z GC/MS in kemometrijska karakterizacija
  4. Določevanje monosaharidov v izvlečku make (Lepidium meyenii) z GC-MS
  5. Simultaneous GC-MS determination of free and bound phenolic acids in Slovenian red wines and chemometric characterization

Nazaj