Podrobno

Analiza priložnosti za slovenska vina in vinarje na kitajskem trgu : magistrsko delo
ID Babnik, Mark (Avtor), ID Rašković, Matevž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/babnik1876-B.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Slovenija, Kitajska, kmetijstvo, vinogradništvo, vinarstvo, zunanja trgovina, trg, cena, blagovne znamke, tveganje
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Babnik]
Leto izida:2015
Št. strani:IV, 99, 19 str.
PID:20.500.12556/RUL-80557 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:63
COBISS.SI-ID:22883558 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.03.2016
Število ogledov:1758
Število prenosov:201
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
BABNIK, Mark, 2015, Analiza priložnosti za slovenska vina in vinarje na kitajskem trgu : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : M. Babnik. [Dostopano 15 marec 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/babnik1876-B.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Naslov:An analysis of market opportunities for Slovenian wines and wine makers in the Chinese market
Ključne besede:Slovenia, China, agriculture, viticulture, wine-business, foreign trade, market, price, trademarks, risk

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Žlahtnjenje rastlin z metodami genskega inženiringa
  2. Genski inženiring lignina
  3. Fitoremediacija onesnaženih tal s težkimi kovinami
  4. Gensko spremenjeno mleko
  5. Effects of the salt stress duration and intensity on developmental and physiological features of the moss Polytrichum formosum
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Onstran izumrtja
  2. Knowledge about and acceptance of genetically modified organisms among pre-service teachers: a comparative study of Turkey and Slovenia
  3. Nodulation performance and agronomic traits of European common bean (Phaseolus vulgaris L.) genetic resources
  4. Etiški vidiki genskega inženiringa rastlin in živali
  5. Biosafety resource book

Nazaj