Podrobno

Statistična analiza energetskih trgov s poudarkom na elektroenergetiki : magistrsko delo
ID Rajer, Borut (Avtor), ID Ženko, Bernard (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/magistrska/pdfs/mag_rajer-borut.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Rajer]
Leto izida:2015
Št. strani:134 str.
PID:20.500.12556/RUL-80249 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:338.5:537.214(043)
COBISS.SI-ID:33820509 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:16.02.2016
Število ogledov:2766
Število prenosov:250
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
RAJER, Borut, 2015, Statistična analiza energetskih trgov s poudarkom na elektroenergetiki : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : B. Rajer. [Dostopano 21 avgust 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/magistrska/pdfs/mag_rajer-borut.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Determination of wood particles size
  2. Investigation of hypromellose type on the rheological properties of prepared aqueous dispersions
  3. Determination of pellet film coating theickness by dynamic image analysis
  4. Influence of hypromellose properties and particle size distribution of poorly soluble drug on dissolution rate from matrix tablets with direct compression
  5. The influence of the particle size on determination of thermal modification degree of oak wood
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Analysis of particle size distribution
  2. The sensitivity of the model for determination of aerosol black carbon sources to selected input parameters
  3. DECISION-MAKING MODEL FOR DETERMINATION OF MINIMAL PRODUCTION QUANTITY IN GRAPHIC INDUSTRY
  4. DETERMINATION OF THE PARTICLE SIZE DISTRIBUTION OF PHARMACEUTICAL SUBSTANCE MOMETASONE FUROATE IN SUSPENSION, USING OPTICAL MICROSCOPY
  5. Determination of fat quality in pig meat and fat tissue using near-infrared spectroscopy

Nazaj