Podrobno

Biogenic amines in red wine : the impact of technological processing of grape and wine
ID Košmerl, Tatjana (Avtor), ID Šućur, Sanja (Avtor), ID Prosen, Helena (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-RENWRR60 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:vino, biogeni amini, rdeče vino, tehnološki postopki, fermentacija, mikrobiološka dekarboksilacija
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Št. strani:Str. 249-261
Številčenje:Letn. 101, št. 2
PID:20.500.12556/RUL-79050 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.252:547.233:615.3
ISSN pri članku:1581-9175
DOI:10.2478/acas-2013-0021 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:4320120 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:30.12.2015
Število ogledov:40626
Število prenosov:256
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOŠMERL, Tatjana, ŠUĆUR, Sanja in PROSEN, Helena, 2013, Biogenic amines in red wine : the impact of technological processing of grape and wine. Acta agriculturae Slovenica [na spletu]. 2013. Vol. 101, no. 2, p. 249–261. [Dostopano 3 junij 2025]. DOI 10.2478/acas-2013-0021. Pridobljeno s: http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-RENWRR60
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:Iščem podobna dela...Prosim, počakajte...
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj