Podrobno

Biogenic amines in red wine : the impact of technological processing of grape and wine
ID Košmerl, Tatjana (Avtor), ID Šućur, Sanja (Avtor), ID Prosen, Helena (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-RENWRR60 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:vino, biogeni amini, rdeče vino, tehnološki postopki, fermentacija, mikrobiološka dekarboksilacija
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Št. strani:Str. 249-261
Številčenje:Letn. 101, št. 2
PID:20.500.12556/RUL-79050 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.252:547.233:615.3
ISSN pri članku:1581-9175
DOI:10.2478/acas-2013-0021 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:4320120 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:30.12.2015
Število ogledov:41061
Število prenosov:256
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOŠMERL, Tatjana, ŠUĆUR, Sanja in PROSEN, Helena, 2013, Biogenic amines in red wine : the impact of technological processing of grape and wine. Acta agriculturae Slovenica [na spletu]. 2013. Vol. 101, no. 2, p. 249–261. [Dostopano 12 junij 2025]. DOI 10.2478/acas-2013-0021. Pridobljeno s: http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-RENWRR60
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Metabolizem tirozina
  2. Vpliv biogenih aminov v hrani na možgane
  3. Biogeni amini v vinu
  4. Vpliv izbranih biogenih aminov na oksidacijo rastlinskih olj, določeno z rancimatom
  5. Vpliv mikrooksigenacije na zorenje rdečih vin
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Development of new methods for determination of biogenic amines and investigation of related enzymatic processes
  2. Design and characterization of dicyanovinyl reactive dyes for the colorimetric detection of thiols and biogenic amines
  3. Razvoj kolorimetričnega senzorskega receptorja za zaznavanje biogenih aminov
  4. Preliminarni rezultati študije mlečnokislinskih bakterij povezanih z vinom Teran
  5. Rezultati študije mlečnokislinskih bakterij, povezanih z vinom teran

Nazaj