Podrobno

Does consumer preference exceed initially indicated wishes? : the case of dessert topping
ID Borovšak, Katarina (Avtor), ID Gellynck, Xavier (Avtor), ID Pelsmaeker, Sara de (Avtor), ID Kuhar, Aleš (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/zootehnika/104-2014/PDF/104-2014-1-5-14.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:food, new food products, sweet topping, Teran, consumers, sensory testing, preference test, hedonic test, prototype optimization
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2014
Št. strani:Str. 5-14
Številčenje:Letn. 104, št. 1
PID:20.500.12556/RUL-77525 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641:664
ISSN pri članku:1581-9175
DOI:10.14720/aas.2014.104.1.1 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:3489160 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:30.12.2015
Število ogledov:2426
Število prenosov:354
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
BOROVŠAK, Katarina, GELLYNCK, Xavier, PELSMAEKER, Sara de in KUHAR, Aleš, 2014, Does consumer preference exceed initially indicated wishes? : the case of dessert topping. Acta agriculturae Slovenica [na spletu]. 2014. Vol. 104, no. 1, p. 5–14. [Dostopano 15 april 2025]. DOI 10.14720/aas.2014.104.1.1. Pridobljeno s: http://aas.bf.uni-lj.si/zootehnika/104-2014/PDF/104-2014-1-5-14.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živila, novi živilski izdelki, sladki preliv, teran, potrošniki, senzorična analiza, test preferenc, hedonski test, optimizacija prototipa

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Optimizacija prototipa novega živilskega izdelka s senzoričnim testiranjem
  2. Senzorična sprejemljivost izdelka Ghee
  3. Consumer preference for nutrition and health claims
  4. Vrednotenje hranilne vrednosti ovsenih rastlinskih napitkov
  5. Hranilna vrednost in všečnost izbranih brezglutenskih živil
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Všečnost jogurta z okusom kakava in dodatkom različnih kosmičev glede na starostno skupino okuševalcev
  2. Senzorična ocena različnih jabolčnih sokov
  3. Všečnost jogurta z okusom kakava in dodatkom različnih kosmičev glede na starostno skupino okuševalcev
  4. Senzorična ocena suhih kakijev sorte 'Tipo' (Diospyros kaki L. f.)
  5. Spreminjanje nakupovalnih navad potrošnikov prehrambnih izdelkov v času epidemije Covid-19

Nazaj