Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
"Človeško meso - cru ou cuit?" : estetsko-kulinarične dimenzije človeškega trupla
ID
Komel, Mirt
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:DOC-RD6BWTV8
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
človeško telo
,
meso
,
kanibalizem
,
filozofija
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
FDV - Fakulteta za družbene vede
Leto izida:
2012
Št. strani:
Str. 111-118
Številčenje:
Letn. 33, št. 3
PID:
20.500.12556/RUL-75933
UDK:
572.5:1
ISSN pri članku:
0353-4510
COBISS.SI-ID:
31809117
Datum objave v RUL:
21.12.2015
Število ogledov:
804
Število prenosov:
133
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Filozofski vestnik
Skrajšan naslov:
Filoz. vestn.
Založnik:
Filozofski inštitut ZRC SAZU
ISSN:
0353-4510
COBISS.SI-ID:
8558080
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj