izpis_h1_title_alt

Biotehnološki postopki za kalitev in vitro dozorevanja peloda bezga (Sambucus nigra L.) : diplomsko delo
Kosel, Janez (Avtor), Bohanec, Borut (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Vižintin, Liliana (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (767,61 KB)
MD5: 95A1AD8A2A07E8657FC54E341E784117
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:črni bezeg, Sambucus nigra, pelod, in vitro kulture, zorenje, mikrospore, kalitev zrelega peloda
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[J. Kosel]
Št. strani:43 f., [3] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:634.747:57.086.83:57.085.2:581.33(043.2)
COBISS.SI-ID:6034297 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1095
Število prenosov:302
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:elderberry, Sambucus nigra, pollen, in vitro culture, maturation, microspores, germination of mature pollen

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj