Podrobno

Predelava lesa v Bohinju : zaključna seminarska naloga
ID Gartner, Lucija (Avtor), ID Kušar, Simon (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (991,34 KB)
MD5: A8D35C373B2AEE869BC2FF07F53F8420
PID: 20.500.12556/rul/b02ad4bd-bd9e-4a06-8240-b60071447890

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:zaključne seminarske naloge, geografske diplome, Bohinj, ekonomska geografija, lesna industrija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FF - Filozofska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[L. Gartner]
Leto izida:2014
Št. strani:33 str.
PID:20.500.12556/RUL-73799 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:674(497.452)
COBISS.SI-ID:55329634 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:02.12.2015
Število ogledov:10224
Število prenosov:292
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
GARTNER, Lucija, 2014, Predelava lesa v Bohinju : zaključna seminarska naloga [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : L. Gartner. [Dostopano 19 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=73799
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:economic geography, wood industry

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Ugotavljanje varne priprave živil v domači kuhinji
  2. Kultura zagotavljanja varnosti živil v gostinskih obratih v Sloveniji
  3. Metoda obvladovanja tveganja uporabe tiskarskih barv za tiskanje površine živil
  4. Preverjanje učinkovitosti izbranega načina usposabljanja o higieni živil za zaposlene pri delu z živili, ki so namenjena takojšnjemu zaužitju
  5. Primerjalna analiza standardov SIST EN ISO 22000:2005 in IFS na področju varnosti živil
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Pogled na varnost živil

Nazaj