Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Predelava lesa v Bohinju : zaključna seminarska naloga
ID
Gartner, Lucija
(
Avtor
),
ID
Kušar, Simon
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(991,34 KB)
MD5: A8D35C373B2AEE869BC2FF07F53F8420
PID:
20.500.12556/rul/b02ad4bd-bd9e-4a06-8240-b60071447890
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
zaključne seminarske naloge
,
geografske diplome
,
Bohinj
,
ekonomska geografija
,
lesna industrija
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FF - Filozofska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[L. Gartner]
Leto izida:
2014
Št. strani:
33 str.
PID:
20.500.12556/RUL-73799
UDK:
674(497.452)
COBISS.SI-ID:
55329634
Datum objave v RUL:
02.12.2015
Število ogledov:
10217
Število prenosov:
292
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
GARTNER, Lucija, 2014,
Predelava lesa v Bohinju : zaključna seminarska naloga
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : L. Gartner. [Dostopano 19 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=73799
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
economic geography
,
wood industry
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Ugotavljanje varne priprave živil v domači kuhinji
Kultura zagotavljanja varnosti živil v gostinskih obratih v Sloveniji
Metoda obvladovanja tveganja uporabe tiskarskih barv za tiskanje površine živil
Preverjanje učinkovitosti izbranega načina usposabljanja o higieni živil za zaposlene pri delu z živili, ki so namenjena takojšnjemu zaužitju
Primerjalna analiza standardov SIST EN ISO 22000:2005 in IFS na področju varnosti živil
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Ni podobnih del
Nazaj