Podrobno

Možnosti za trajnostni način pridelave hrane na prodnih ravnicah - Bistriška ravan : zaključna seminarska naloga
ID Virant, Domen (Avtor), ID Lampič, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,46 MB)
MD5: A93DA69BEB4FA6AF23BBECED9149D1B2
PID: 20.500.12556/rul/78aac874-67f7-42f3-b633-ad924ee771f4

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:zaključne seminarske naloge, geografske diplome, kmetijstvo, ekološko kmetijstvo, pridelava hrane, Bistriška ravan, Osrednja Slovenija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FF - Filozofska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[D. Virant]
Leto izida:2015
Št. strani:46 str.
PID:20.500.12556/RUL-73762 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:338.439(497.451)
COBISS.SI-ID:58449762 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:02.12.2015
Število ogledov:2565
Število prenosov:670
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
VIRANT, Domen, 2015, Možnosti za trajnostni način pridelave hrane na prodnih ravnicah - Bistriška ravan : zaključna seminarska naloga [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : D. Virant. [Dostopano 29 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=73762
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:agriculture, organic farming, food production, Slovenia

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Permakulturni potencial v Občini Škofljica
  2. Organska snov v prsteh trajnih nasadov različnih pridelovalnih sistemov
  3. Zagotavljanje samooskrbe s prašičjim mesom v Sloveniji
  4. Povpraševanje po ekološko pridelanih živilih med prebivalci Litije
  5. Udejanjanje načel modre ekonomije na primeru slovenskega kmetijstva
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Organic farming and food production

Nazaj