Podrobno

Vidik objavljanja znanstvenih in strokovnih monografij v odprtem dostopu : diplomsko delo
ID Tavčar, Sabina (Avtor), ID Štebe, Janez (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Kotar, Mirjam (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska_dela_1/pdfs/mb11_tavcar-sabina.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:odprti dostop, znanstvene monografije, poslovni modeli
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Tavčar]
Leto izida:2015
Št. strani:65 str.
PID:20.500.12556/RUL-73570 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:001.891:004.738.5(043.2)
COBISS.SI-ID:33560669 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:21.11.2015
Število ogledov:3467
Število prenosov:258
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
TAVČAR, Sabina, 2015, Vidik objavljanja znanstvenih in strokovnih monografij v odprtem dostopu : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : S. Tavčar. [Dostopano 5 april 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska_dela_1/pdfs/mb11_tavcar-sabina.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Fruit phenolic profile of different highbush blueberry (Vaccinium corymbosum L.) cultivars during ripening
  2. Chemical profile of black currant fruit modified by different degree of infection with black currant leaf spot
  3. The influence of different rootstocks for apple (Malus domestica Borkh.) on selected quality parameters of 'Golden delicious' cultivar
  4. ǂThe ǂcomparison of the fruit quality of selected varieties of blackberries (Rubus fruticosus L.) between different harvest periods
  5. Composition of sugars, organic acids, and total phenolics in 25 wild or cultivated berry species
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Vsebnost sladkorjev in organskih kislin v plodovih različnih genotipov malinjaka (Rubus idaeus l.)
  2. Semikontinuirni proces pridobivanja organskih produktov iz macesnove biomase s subkritično vodo
  3. Vsebnost sladkorjev in organskih kislin v socvetjih in jagodah bezga
  4. HRANILA V VLOGI REGULATORJEV KAKOVOSTI PLODOV JABLAN
  5. Validacija HPLC metode za določanje organskih kislin in sladkorjev v vinu

Nazaj